Kakas étterem Győr városában
Éttermeink

Kakas étterem Győr városában

A lélegzetelállító, érzéki és romantikus szavakkal lehetne leírni a Kakas étterem Győr központjában található részének hangulatát, melynek varázsa évtizedek óta vonzza az oda látogató embereket. Éttermünkben különleges kulináris élvezeteknek lehet részese, ízléses környezetben és hangulatos zenével, megfizethető árakon. Nálunk megtalálhatók a magyar és a nemzetközi konyha minőségi fogásai, melyek teljessé teszik a kulináris élményt. A Kakas étteremben a teljes élvezet minden érzékszerv számára garantált.

Magyar és Nemzetközi finomságok az egyik legjobb séftől

A Kakas étterem és pizzériában, megtapasztalhatja az érzékek kulináris utazását a legmagasabb szinten. Élvezze a tökéletes kapcsolatot az európai és mediterrán finomságok között, amelyek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Igaz ez, ha klasszikusról és modernről, húsról és halról vagy édes és sós termékekről van szó.

Sült lazac a Kakas étterem Győr városában.

A szerelem mindig a gyomron keresztül jár, amit a Kakas étteremben mindenki a saját bőrén tapasztalhat meg. Jobb, ha átadja magát a csodálatos élvezetnek – legyen az menü vagy à la carte. Séfünk és szakácsaink igyekeznek újra és újra meglepni Önt ötletes, tökéletes alkotásokkal, ha ellátogat hozzánk személyesen.

A győri éttermünk elsőrangú ételeinek ideális kiegészítője a minőségi bor. Az udvarias felszolgáló személyzet tanácsot ad arról, hogy a mediterrán vidéki vörösbort, vagy a borsos fehérbort részesíti előnyben, mely tökéletes módon harmonizál az ételével.

Menük és à la carte Győr szívében

A Kakas étterem és pizzéria kizárólag minőségi alkotásokat és a kulináris élvezetek legjavát kínálja. Hagyja minden érzékszervét elkényeztetni egy négy-, öt- vagy hatfogásos menüvel. Nem számít, milyen alkalomról van szó, a kulináris élvezetekkel és szezonális különlegességekkel mindig el tudja varázsolni érzékeit!

Kemencében sült pizza a győri étteremben.

Elegáns hangulat, rózsaszirmokkal díszített asztal, gyertyafény, valamint romantikus menü, egy spanyolországi cava, vagy egy osztrák rizling pezsgő kíséretében. Az estéje kizárólag az éttermünkben lesz ilyen romantikus. Nem számít, hogy egy felejthetetlen gyertyafényes vacsorát szeretne párjával elfogyasztani évfordulóján, vagy talán lánykérést tervez. A győri Kakas étterem tökéletes környezetet kínál a nálunk eltöltött időhöz.

Ünnepségek és esküvők

Családi ünnepségek, céges bulik és mindenféle partik számára ideális helyszínre találhat nálunk. Éttermünk akár 80 fő befogadására is alkalmas. Elegáns környezetben és fantasztikus kilátásban lehet része, amivel az esküvője is egyszerűen tökéletes lesz.

A Kakas étterem a dohányzókra is gondolt, és egy dohányzóteraszt kínál. Amíg cigarettát vagy szivart szív, gyönyörködjön Győr fenomenális kilátásában. Ez különösen élvezetessé teszi a nálunk tett látogatását!

Szenvedély és tökéletesség – ez az, amit a Kakas étterem Győr képvisel. Ezért az exkluzív győri étterem a Gault &Millau díjat és az A la Carte étteremkalauz díját is többször elnyerte.

Éttermünk Győr városában már várja látogatását – mindenképpen küldje el időben asztalfoglalását!