Az étteremről készült film
Blog

Az éttermünkről készült film

Éttermünkről készült egy kiváló dokumentumfilm. A film bemutató minőségében nagyon jó, és valószínűleg az egyik leginkább megváltó elem, amit a funkció kínál. Természetesen nem várjuk el, hogy a film vizuális bemutatóját valamelyik közelgő díjszezonban jelöljék, de azt kell mondanom, hogy amit készítettek, az nagyon jó, különösen egy olyan mozgókép esetében, amelyet nagyjából két évvel ezelőtt forgattak a megjelenés előtt. Természetesen a film helyszínének egyik előnye az étterem, amelyet több napon át a helyszínen forgattak, majd stúdióba kerül több felvétel, amelyeket megismételtek.

Film háttérbeállítások

Összességében úgy gondolom, hogy a háttérbeállítások, melyek mind az étteremben, mind a stúdióban készültek fantasztikusak, és határozottan hozzáadják a funkció ízét, az étterem belső/külső képeinek barokk aranyozott alkotásaival. Ráadásul nagyon szerettem az online filmben bemutatott különféle jelmezeket, amelyek közül néhány extravagáns és elbűvölő, ami a luxus korszakához illő volt. Ezért a film kulisszák mögötti csapatát, köztük Michelle McGaheyt (produkciós tervezés), Bill Booth-ot és Fiona Donovan-t (művészeti rendezés), Vanessa Cerne-t és Lise Peault-t (díszítések), valamint Lizzy Gardinert (jelmeztervezők) kell dicsérnem.). Valamint a film zenéje, amelyet John Coda, Grant Kirkhope és Joseph Metacalfe készített, azt mondanám, hogy jó és használható filmre. Egyes részek és jók, és hozzáteszik a fantasy-szerű misztikumot, valamint a lendületes kalandot, míg más pillanatok meglehetősen unalmasak és általánosak.

Emellett a film vizuális effektusai is kiválóak. Bár nem teljesen vészes a CGI-effektusokkal készült felvételeknél, de egyértelműen árulkodó jele annak, hogy mikor készült a film, az effektfelvételeken pedig van némi ronda látvány, különösen a sellőt tekintve. Így a vizuális effektusok kevéssé gazdagítják a funkciót.

Verses felovasó délutánok

Az éttermet bemutató film kapcsán az alkotóknak nagyon megtetszett a berendezés és ajánlatot tettek verses felolvasó délutánok tartására, melyekről szintén film készülne. Az első délutánt kivel mással is kezdhetnénk, mint a Himnusz szerzőzével, Kölcsey Ferenc híres magyar költönkkel. Amennyiben nagy népszerűségnek fognak örvendeni az irodalmi összejövetelek, úgy minden héten megrendezésre fognak kerülni.