Étterem vezetői blog
Blog

Étterem vezetői blog

Amikor nem tanulnak a személyzettől, az ügyfelektől és a tulajdonostársaktól, a vendéglősök gyakran élelmezési blogokból és online forrásokból merítenek, amelyeket étteremvezetők és ínyencségek írnak. Összeállítottunk egy listát a legjobb étteremvezetői blogokról és a városspecifikus kötelező olvasmányokról, hogy mindig naprakész legyen mindenről, amit tudnia kell ahhoz, hogy étterme tele legyen boldog és éhes vendégekkel.

Étterem vezetői blogok

A modern étterem az útközbeni éttermi szakemberek számára elérhető forrás. Ahogy a neve is sugallja, a népszerű éttermi blog mindent lefed, a legújabb vezetői hírektől és trendektől az iparági veteránok szakértői tanácsig.

Sok éttermi bloggal ellentétben a kiadvány kifejezetten az élelmiszerüzletre összpontosít. Itt nem talál menüötleteket vagy felkapott desszerteket. Az étteremtulajdonosok és vezetők keresik a blogot, hogy hasznos tanácsokat kapjanak az éttermek működésének és hatékonyságának javításához.

Csapata küzd a marketinggel? Frissíteni szeretné felszerelését? Fedezze fel a legjobb termékekről szóló véleményeket, hogy megkönnyítse a döntést.

Sok cégtulajdonos számára a marketing állandó kihívás. Nagyobb ebédre számítasz? Az éttermek tudják, hogy a marketing több annál, mint egy webhely feldobása és a barátok elmesélése a helyi kedvenc helyéről. Ismerje meg a közösségi média marketingjét, az e-mail stratégiákat, a listaépítési technikákat, a SEO-t és még sok mást. A kiadványt első kézből származó iparági tapasztalattal rendelkező marketingszakemberek írták. Fokozza vállalkozását innovatív ötletekkel, ingyenes forrásokkal és a Restaurant Den tippjeivel.

Étterem motor

Ha már a marketingről beszélünk, a vendéglősöknek érdemes megismerniük az étterem motorját. Ez a blog mindent megad az olvasóknak, amire szükségük van egy világszínvonalú webhely felépítéséhez. Bár a cég webdesign szolgáltatásokat kínál éttermeknek, rengeteg ingyenes forrás áll rendelkezésre a blogon.

Ez a lehetőség megtanítja a vállalkozások tulajdonosait a digitális menütábla használatának előnyeire, a legjobb szoftverintegrációkra, az online rendelés beállítására és még sok másra. Az éttermeknek többre van szükségük egy egyszerű „Rólunk” oldalnál ahhoz, hogy online hatást fejtsenek ki. Az ügyfelek azt várják, hogy menüket, véleményeket és kényelmes online rendelési lehetőségeket találjanak. Ez egy kivételes digitális élmény megteremtéséről szól. A blogban található tanácsok követésével feleljen meg a modern élelmesek igényeinek.

Étterem kiáltvány

Az intelligens menedzsment és a kiváló marketingstratégia nem a siker egyetlen összetevője. Az étkezési élménynek az étteremvezetésben is kiemelt prioritást kell élveznie. A pozitív tapasztalatok arra késztetik az ügyfeleket, hogy még többet keressenek vissza. Arról nem is beszélve, hogy a visszatérő ügyfelek megszerzése kevesebbe kerül, mint az új ügyfelek megszerzése.

Az étterem eszközöket ad az olvasóknak a hibátlan étkezési élmény megteremtéséhez. Az éttermesek gyakorlatias stratégiákat kínálnak az asztali beszélgetéshez, a bárszolgáltatáshoz és még sok máshoz. Ez az éttermi blog úgy gondolja, hogy a jobb étkezési élmény jobb kiszolgálást és sikeresebb ételeket fog eredményezni.

Az étterem szakértője

Vállalkozási sikere az alsó sorban múlik le. Minden üzletben a készpénz az oxigén. A Restaurant Expert segít az étteremtulajdonosoknak a pénzforgalom kezelésében a profit maximalizálása érdekében. Tanulja meg a pénzkezelési rendszerek és hasznos eszközök bevezetését a könyvelési fejfájások csökkentése és az eredmény javítása érdekében.

Keveri a munkaerőköltséget az élelmiszerköltséggel? Ez a cikk elmagyarázza, miért nem szabad. Túl sokba kerül a munkaerő? Tudja meg, hogyan lehet spórolni. Érti a különbséget a jó és a rossz étel költségszázaléka között? Tanuljon a blogból. Fedezzen fel olyan témákat, mint a menü árazása, költségszámítások és szoftvermegoldások. Az étterem pénzforgalmának szabályozása komoly kihívást jelenthet. Hagyja, hogy az étterem szakértője segítsen.